Buka buku pink

Hi semua. Nk tanya bila kita boleh start scan baby dkt KK. Sbb skrg 6-7week mcm tu masih awal lagi kan? And saya xde symptom laen mcm mual2 tu, kecuali badan rse penat sngt mcm bangun tido pn kjp je buat keje dh penat.penat smpai tngk makanan pn mls mkn. rse mcm diri ni usless sbb x boleh buat keje bnyk🥲emo plk..🤣 #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

kk tmpt sy tak buat scan awal. kena buat dkt luar dlu. dptkn gmbr scan yg nmpk janin dan fetal pole baby baru blh buka buku pink.

1y trước

perak

sy 10 week. awal2 kk suruh tunggu