After One Year Waiting

Hi semua. Ni 1st baby ❤️ Belum missed period, tapi rasa nak test. Macam tak percaya, test sampai 4 kali ?

After One Year Waiting
104 Các câu trả lời

Sama mcm sy.. tpi sy test smpai 4sekaligus sebb yg seblum tu sy test mlm terang.. pagi xde..igt nk period.lepas 2hri test lagi 4 upt. Ni test pagi dri 4 Ni.. 1 je nmpk +.. 😅😅.. Masa tu Bru mis period 2-4hri.. trus g klinik doc scan dh 2m+

Sy pun mcm ni first pregnent,,test byk2 kali..setiap pg bgn yido mesti test smpai la g jumpa doc untuk scan😂..tp sy waktu tu spotting period mcm biasa,,lepas 3 hari stop,,tu yg buat test byk2 kali sbb mcm xpercaya..hehe

Wow..mcm saya juga excited first baby 🤣 tp mula test tu nmpk kabur je sbb tak da pengalaman kan 😅 tak sure ke preggy..dh semgu miss period baru decide jmpa doctor scan dh ada kantung..skrg dh 15w 😁

Sama da bt cek pakai strip 2x still xpercaya pegi beli clear blue digital pye sanggup walaupun mahal😂 3x cek still jugak xpercaya pergi scan alhmdulillah dah ad kantung skg da 5w 5d 😊 penantian selama 3tahun..

Saya dlu masa nak check nie pejam mata, hahaha.. Tapi Alhamdulillah trus line 2 terang lagi tu....trus xsabar whatsapp suami walapun suami wktu tu xda line keja kapal... Dua kli kot check tak puas hati...

Sy cek 7 kali. Yg strip tu ada 3 tp xde dlm gambar. Anak first. Tak percaya pregnant sbb x delay period lagi tp line dh terang 😂 dah cek dgn clearblue pun still tak percaya. Lps scan bru percaya 😂

tahniah sis ❤memang aura dpt tau dri pregnant tu sgt luarbiasa .. kita excited sgt smpai nak check jer sentiasa .. btw , jaga kandongan dan diri elok2 yer .. enjoy ur pregnancy 😊

Saya dpo 9 dh gatai tgn nk cek..akibat bli upt kt shoppe murah..bli byk2 pastu ketagih nk celup je keje..alhamdulillah naik dua line..mcm xcaya je..skng baby 7w..

Tahniah sis... Saya dh lewat period 20 hari. Haritu dlm 7 hari lewat dh check -ve nak check lagi takut hampa 😥 hmm doakan saya juga masih menunggu...

5y trước

Sama lah.. Takut nak check dah deley 5 hari.. Takut hampa..

Tahniah sis. Macam saya cek 2kali. Rasa macam tak percaye je sebab 5tahun 6bulan saya tunggu 😅 Dalam toilet tu jugak meleleh air mata kegembiraan 😊