Tolong jawab

Hi semua nak tnya anak saya umur 3 bulan lebih kadang2 ja batuk mcm tersedak cmtu kenapa ya?tidur batuk tersedak tpi kadang ja x selalu

4 Các câu trả lời

tersedak air liur ke..sama mcm ank sy..mgkn dorg tak pandai nk telan air liur kot..kdg2 tibe je batuk tersedak..

Maybe tersedak air liur kot. Sama macam anak saya suka kumpul air liur pastu tersedak😅

lepas susu ade sendawakan dia?