Telur kuning separuh masak

Hi semua , nak tanya telur kuning separuh masak tu pregnant tak boleh makan ye ? Kitonyo favorite sambal telur, orang kata telur kuning tak berapa masak tak boleh makan ye. Char Kuew tiaw boleh ke ya ? 😂😅

3 Các câu trả lời

bila mengandung kena elak mkn benda yg mentah dan tak masak... klau boleh telur tuh masak laa dengan sempurna ya... takut nanti boleh kena jangkitan

xblh syg..kna yg masak smua..xelok utk bby..ok than jela smntara nk kluaq huhu ok mummy..

Ya, sebaiknya yang fully cooked.