Fibroid ketika hamil

Hi semua, nak tanya siapa dkat sini ada pengalaman ada fibroid masa mengandung? Kandungan sy harini dah 10w. Masa buka buku pink doc jumpa fibroid 4x4. Rasa sedih dan risau sikit kt baby. Macam mana nk kecutkan fibroid time pregnant ya? #pleasehelp

3 Các câu trả lời

bwh 5cm xprlu operate dear... no worries tu normal nnty baby besr kcik laa cyst @ fibroid tu... mknan fibroid @ cyst adlh gula, tepung putih, aym, mknan proses... so kurgknlh ye...

sy pun sama sis scan 25/6 baru ni nmpk fibroid bsr 5cm risau juga tp katanya 5cm tu biasa x bahaya..tp klu 12cm kna buang la.klu yg kecik myb blh keluar sekali ngn bby nnt

ada org cakap nnt kecut sendiri