Sakit belakang sebelah kiri

Hello semua, nak tanya normal tak if sakit kat belakang sebelah kiri sja? Kdang duduk ja dlm tempoh 30 mnit pun tapi sakit dia mcm mencucuk2. sdgkan duduk pun sakit pandai datang apakan lagi waktu berdiri. sy dah pregnant 28weeks.

2 Các câu trả lời

saya pregnant 27w, sama juga rasa sakit belakang sebelah kiri bawah. kalau lama duduk atau berdiri sakitnya datang...so saya cuba baring dalam sejam sakitnya hilang..

7mo trước

bertabahlah kita mama

Normal awk. Sy yg baru 10w++ ni pun sakit punggung belah kiri macam terkehel 😅 mungkin sbb dah pernah bersalin, makin sakit2 badan ni 🥹

7mo trước

😅😅 yeke? sy first time mom so bru trasa mcm ni. tp waktu awl2 sy pregnant hari tu pn sy rsa mcm dkt punggung mcm tu 🤣 before ni sy seorg yg sngt2 aktif and tak pernah rsa mcm ni. mgkn sbb dah biasa bgerak and tak rsa sakit so first time rsa sakit mcm ni 🥲🥲