period lambat

hi semua, nak tanya normal ke lepas kita bersama suami period datang lambat? saya dah 2 hari lambat period. saya tak makan apa2 perancang. ke sebab hormon? takutnyaa anak baru setahun. trauma bersalin, jahit semua pun masih fresh lagi dalam kepala #pleasehelp #ingintahu

3 Các câu trả lời

jawapan hanya awak je yg tahu. check UPT. kalau masih trauma ambik perancang dear. rancang sendiri mmg berisiko tinggi nak pregnant.

8mo trước

saya dah check, tapi -ve

awak ade bsama tyme subur ke?

8mo trước

haah, saya check upt -ve

buat UPT la

8mo trước

dah buat tapi -ve