TTC 5 years

Hi semua, nak tanya mommies yg pernah guna clearblue digital ni, adakah dpt dipercayai? Sbb kalau diikutkan next week bru Doc suruh check upt. Tapi hati x sabar nak check 🥹🥹#pregnancy #bantujawab

TTC 5 years
7 Các câu trả lời

Boleh dipercayai. Tp masih sgt awal tu & tak disarankan ke klini scan takut tak nampak apa. Saya pernah try dpt result mcm ni tp turun period sbb chemical pregnancy. Anyways congrats tau jaga diri & banyakkan bedrest. Be positive

Saya dulu pun kluar macam ni guna CB. Sebenarnya usia kandungan dh 3-4 minggu. 6 weeks baru saya pergi scan di klinik dan baby dah ada heartbeat. Sekarang usia kandungan dah 5 bulan. Saya doakan semoga urusan sis dipermudahkan🥰

CB sgt sensitif n blh dpercayai. mybe sis blh tggu lg 2weeks untk scan ? banyakkam bedrest & smoga ada rezeki untk sis 🤲🏻

Maaf sis ttc 5y apa sis amalkan sampai lekat ye , alhamdulillah tahniah sis

2mo trước

sedikit perkongsian Dari Sy yg TTC bertahun² jgk dn prnh miscarriage 3x sbb PJJ ngan ex husband... ni kira kandungan Sy yg ke 4 baru btl2 Sy dpt Merasa fasa Alahan dgn husband baru usia perkahwinan baru 9bln lbh... 2bln sblm Sy kawen Sy terus on folic acid tiap pagi Ms perut 0 dn dlm masa sama Sy Makan jus mamariam hbs 2 botol Sy stop dn Sy Juga mengurut btlkan peranakkan Pada bulan 12/2023 dn Sy kawen 8/2023 ... alhamdulillah 2 hari sblm Ramadhan dpt Berita positive pregnant.. skrg pun doc pakar bg ubt Kuatkan Rahim untuk smpai 20 minggu.. alhamdulillah baby pun dlm keadaan baik dlm Rahim Sy... skdr perkongsian Dr syg Usaha Doa dn tawakal krn Allah.. 😊

btul lha sbb sya msi mgandung check pakai benda nh

boleh