Threatened miscarriage

Hi semua.. nak tanya ada x yg mcm sy? Kluar flek coklat sedikit smpai darah ketul tu tp 1-2 kli dlm sminggu.. sy dari minggu lalu jadi smbung minggu ni..#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Sis dah pergi hspital ke, doc kata ap ya, sya pernah 2 kali gugur, first 12w masa tu darah bnyak doc bagi ubat kecut rahim, so esknya mmg kluar nifas coklat2 dalam tak silap 20 hari jugak. 2nd week 7, saya tak kena ubat cucuk rahim, n esk nya kluar darah beku ketul2 hari strusnya kluar coklat2 smpai tak silap seminggu. Kalau sis kluar, sila prgi hspital balik cek, takut masih bersisa di dalam

tolong jumpa doctor Dan pergi ke hospital