Macam nak bersalin

Hi semua nak tanya ada tak yang pernah bersalin awal 1bulan .... tarikh due 21/9/21 tapi hari nie rasa sakit sangat macam baby nak keluar ...jalan susah ....rasa senak Aje kat bawah macam nak keluar budak

1 Trả lời

sy 3 org ank besalin 36 minggu..ok je sihat semua ank alhamdulillah..sy besalin baru ni xde tande..cume mse ade app d klnik kesihatan..misi Kate ank dh kt bawah sgt..mase tu sy mmg rse mcm kepale bb menekan kt bwh..nk bjln x selesa..pas blk dari kk..sy g klnk swasta..doc cek jln 4cm...so g spital..dh 5cm..dlm 2 jam trus besalin..mmg xde tande lngsung..sakit ke..kuar darah ke xde

3y trước

budx² main air habis di basahkan ye lantai