Chicken pox in pregnancy

Hi semua, minta pendapat/ cara cepat baik dari chicken pox. Or ada pantang ke? Saya pregnant 23w3d Helppp :(

2 Các câu trả lời

Dah pergi. Saya makan ubat juga ni. Antibiotic dengan sapu calamine. Ubat demam kadang sebab on off. Muka saya naik macam pelik sikit. Macam bengkak gitu. Doc pun tanya ada allergik ke. So far tak pernah pula allergik ke apa. Badan memang naik biji air penuh. Dah start pedih pedih :(

Hai. Better ke klinik, mommy. Saya takda pengalaman kena masa hamil. So tak pasti macam mana. Bila hamil ni kena extra taking care