Takaful/insurance

Hi semua. Kat sini ada yang dah ambik plan takaful/insurance ke for baby? Saya ada baca banyak company offer takaful/insurance untuk baby dalam kandungan. So tak sure nak ambik ke tak. If ada yg ambik monthly and benefits dia apa eh? Thank you. #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Sy ambil prudential, masa pregnant dlm 7 bulan mcm tu. Now dah 7 tahun anak sy. Benefit sbb cover admission private hospital sbb budak2 kecik kan selalu tak sihat. Nak admit hosp gomen mmg tak selesa..Tu laa rasa tindakan kami husb n wife yg paling berbaloi😄

2y trước

Awak ambik yg mana satu ye? Sebab prudential saya baca ada few types jugak 😅

Sy tk ambik ..