Ectopic Pregnancy

Hi semua. Boleh ke saya Cuba TTC lepas 1 month drpd ectopic pregnancy?

4 Các câu trả lời

Doktor advice rehat berapa lama? Ectopic rasanya better rest at least 3 bulan. Risiko berulang tu ada.

5y trước

OK sis, tq

Sis.. ni positif pregnant yg post dulu ke?.. yg postitif opk ngan upt 2 mggu lpas period tu?

5y trước

Oh, dia cucuk apa sis setiap 3 bulan?

Blh insyaallah..kwn sy pn mcm awk,duk berapa bulan 2 dia mengandung blik..rezeki

Rest dlm 3bulan bg ok

3y trước

sy doc bg rest 6bln sbb 2kli dh ectopic yg 2nd dpt detect awl bg ubat gugur tggu esk mcm mna kne cek darah beta hcg klau mnurun bacaan dats mean dh gugur...klau tggi bacaan dia msh strong lg..so last option kne operate 😥