Cucuk kancing gigi

Hi semua, awal bulan depan nurse bg appointment utk minum air gula 24w + cucuk kancing gigi. Persoalan saya cucuk kancing gigi mmg awal ke ? Dan boleh ke bawa air gula barikel sendiri dari rumah...#firstmom #firstbaby

7 Các câu trả lời

sy cucuk 24w.. sakit jgk la rasa dia tu.. mcm kena vaksin plak.. 3hari jgk sy xleh nk angkat tgn sgt.. klau tdo pn xleh tindih tmpt yg kena ccuk tu.. misi kt tmpt sy sblm ccuk dia tnye da rasa bby gerak kuat x, sy ckp da rasa tp xkuat sgt.. lps ccuk 3hari tu baru trasa baby gerak kuat.. mkin aktif dia kt dlm.. misi ckp sbulan lg ccuk dos ke2 plak

2y trước

cucuk tangan belah mana tu ye ? ke boleh pilih 😅 Sbb takut side effect tangan belah yg kita kerap buat kerja

Sy inform nurse dah boleh rasa baby gerak. Hari itu juga sy cucuk kancing gigi. Masa ni sy 23w. Kalau ttg bawa air gula tak pasti pula, itu ikut klinik kalau benarkan. Kalau sy minum je apa yg disediakan. Takpe la perisa original. 🤣

Kancing gigi kena start cucuk lepas je ibu rasa gerakan baby. Saya cucuk kancing gigi first masa 23w hri tuu.. cucuk kedua kali slps sebulan lebih nurse kata hri tu.

Air gula tu kena tnya nurse dulu, ada klinik bg ada klinik tk bg. Saya punya KK bg bwk sndiri, so saya minum barikel oren 😁👍🏻

1y trước

beli dkt mana ye? berapa ye harga

mf NK tnya . cucuk kncing GG memang wajib ke? Sbb sy NK msuk 22 air gula pun Blum mnum . misi Blum xde apa2

2y trước

hari tu saya ada jgk tnya nurse kenapa saya minum air gula lmbt. pengalaman kawan yg & family member yg lain kena minum awal. nurse ckp sbb family (mak ayah) xde keturunan kencing manis, umur bawah 25 tahun dan berat badan masih dlm range normal (walaupun badan dh terasa berat sgt skrg 69kg) 😅 yg pasal kancing gigi tu masa last appointment sy 18w, saya tak berapa rasa sgt lagi gerakan baby. Naik 21w dh start rasa kuat gerakan baby, kadang sampai boleh nmpk baby bergerak kt perut. Next appointment saya 24w tu yg nurse decide utk inject kancing gigi

Saye dah masuk 25w tapi belum kene kancing gigi…mane yang ade pengalaman nak tanye…sakit tak

2y trước

Oohh faham terime kasih

sy cucuk kancing gigi 21w5d sbb dh ada rasa gerakkan baby.