Anak Kurus

Hi semua, anak saya nak masuk 2yrs dah. Tapi tinggi 79cm berat 8.1kg. Sangat kecil orangnya… Macam mana ye nak encourage dia makan banyak dan tak memilih? Dengan saya mesti kurang makan berbanding dengan pengasuh#firstmom #SeriusTanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

bg mkn chesse dlm masakan.. yogurt.. protein telo..daging ayam dada..daging.klau nk tambah susu pediasure pun ok.bile dah dpt berat badan n tinggi ok blh stop