Baby demam

Hi semua anak saya demam tumbuh gigi,sekarang baru masuk 5 month dia tumbuh gigi since 4 1/2 bulan,saya dah g klinik kemarin n doctor bagi ubat cucuk bontot sebab suhu dia 38.6 tapi tengah semalam naik 39.3 n turun jadi 37.4,skrng sya dh cucuk ubat bntot ketiga tapi suhu still 38.4 ,kalau saya bawa anak ke ppum adakah dia kena tahan wad?n boleh tak saya sebagai ibu teman anak ke anak saja yang perlu ditahan?kesian pulak dekat baby tak pernah pisah dengan ibu,sejak demam ni mmg muka maknya kena ada depan mata kalau saya hilang kejap menangis meraung dia mencari

2 Các câu trả lời

Tak boleh nak agak. Bawa je dulu anak pergi hospital. Kena tahan atau tak, tu belakang cerita. Yang penting anak dapat rawatan yang sepatutnya. BTW, baby, toddler, kids perlukan peneman dalam wad. So no worries. Boleh standby baju awak dan baby. Semoga baby cepat sembuh 🌹

3mo trước

Terima kasih awak,alhamdulillah baby saya dah sembuh suhu dh 36+,lega hati bila tahu baby boleh ditemani,incase kedepan jadi apa ii boleh sya bwa g hospital trus

Semoga anak cepat sembuh dri demam ya.. klu sis rasa risau n perlu g hospital, g je sis biar dorang check.. follow your instinct..

3mo trước

Tq sis,alhamdulillah anak saya baru lega suhu dah normal balik,lega hati saya