Cirit birit

Hi semua, anak saya dah 10 months tapi hrini dh masuk hri ke 9 cirit birit. Tapi active je tk merengek. Saya dh ke clinic & dr bg ubat. Sama juga still cirit birit. Patut ke saya ke clinic lg?

2 Các câu trả lời

lamanya cirit. anak sy haritu hmpir smggu jugak siap brjangkit kat ibu dgn ayhnye.. masatu dh pegi klnik jgk. cuma dr ada suggest beli ubat 'hidrasec' kt farmasi utk pejalkan najis..dia mcm serbuk larutkan dlm air.. try beli yg tu nnt slow2 njis akan okey. bole cuba bli probiotik jgk utk elokkan usus dia.

salah makan kot.. dia ade alergik ke?

2mo trước

Hm tula. Allergic tkda