Baby Constipation and Kembung perut

Hi semua.. anak saya baru 26 hari tapi having constipation and selalu je kembung perut..nangis x henti.. boleh membantu saya untuk solve or kurangkan masalah ini ? thanks in advance 🙏#pleasehelp #advicepls

2 Các câu trả lời

minum susu fm ke susu bdn? boleh ltk minyak telon dkt kaki perut and blkg bby. boleh bljr cara urut ilu dkt utube. and boleh buat cycling. urut perut bby clockwise.

sis pakaikn barut perut baby x. kna pakaikn klo ada ya. usahakan minyk telon jgn tggl. klo kmbung kesian anak. xselesa