Due date 22/7

Hi semua. Ada yg due date sama dgn saya tak? Now dah 38 minggu & semalam sakit contraction kerap dalam 10-15min sekali. Terus ke PAC & check bukaan. Sakit rupanya ye kena seluk tu sumpah tak expect sampai ke dalam mcm tu 😭😂 baru buka 2cm & kena balik dulu, dr cakap dah turun tanda baru datang semula. Nervous pulak rasa. Ada yg mommies yg dah bersalin ke?

1 Trả lời

Teringat dulu saya due date 22/7 juga. Tp 20/6 dia dah keluar 😍 Banyakkan berjalan & zikir sis. 2cm tu dah tanda2 nk bersalin dah hehe. Moga dipermudahkan