Vaksin Influenza

Hi semua, ada x yg pernah ambl suntikan vaksin Influenza waktu pregnant? Boleh share experience x. Lately ni ramai dalam family terdekat yg kena influenza, saya jadi paranoid 🥲 Lagi lagi saya baru recovery dari covid utk kali yg ke 2. Side effects badan jadi cepat penat & antibody mcm menurun. Cepat sangat sakit

1 Trả lời

mmg digalakkan utk ambil influenza shot. Dr sy pesan siap2 nnt ambil flu shot sblum tdap. Sbb antibody makin lemah drpd sblum kita pregnant.

2y trước

seeloknya brp weeks ? klu second trimester dh boleh ke ambl