Assalamualaikum

Hi semua, ada tak sama dgn sya, Semenjak mengandung ni, badan selalu sejuk, sebelum mengandung,ok ja ,tak sejuk.masa mengandung ni, badan sejuk macam duk dalam peti sejuk. Malam hari kena pakai baju tebal.

7 Các câu trả lời

saya pun mcmni 🤣 kalau masuk kereta saya tk pasang aircon bukak tingkp pon tk sebab sejuk betol ye , malam nk tido je msti mengigil pdhl tak bukak kipas pon , org kte awal mngndung je nanti dh sarat asyik panas pulak adoi 😵‍💫

1y trước

Allah, panas pulak, masa sarat mengandung.. bersabarlah kita ye 🤗🤗

Wsalam. Ok la tu sejuk. Sebab orang mengandung selalunya senang rasa panas. Ke sejuk dekat hujung kaki dan tangan? Kalau macamtu tak sihat.. sy selalu macamtu bila rasa pening or lapar. Orang cina panggil penyakit kedinginan

1y trước

sama la kita.....malam tdo ketaq2.. xbukan kipas pon sejuk...

saya kalau buka kipas .. senang masok angin .. tidur takbole pakai selimut , nanti tiba2 takdpt nak nafas🤣 ..

Wassalam hehehe saya pun ada sama puan. saya sllu standby socks tepi katil, nk tidur sy pakai. selimut wajib tebal😅

1y trước

hahahaha. siap baju tebal, sejuk satu badan.

Ye awal 2 pregnant akan rasa sejuk lain mcm . Nanti dh masok 6bulan ke atas mula rasa panas

1y trước

pulak dah, sarat mengandung.panas pulak 😌😌

samaa. kipas kt rumh dh lama xpasang. sejuk je hari2 xkira siang ke mlm 😌

1y trước

ya Allah. rupanya sama, macam saya rasa. kipas semenjak mengandung. tak terpusing pun kipas, hari2 asyik sejuk ja. siang malam sejuk. walaupun cuaca panas,saya tetap sejuk🤗🤗🤗

same ngan sy..klau dtg sejuk tu rase smpai ke tulang..blh ketar2..

1y trước

betul puan. dari awal mengandung sampai sekarang, sejuk badan . sebb selalunya,orang mengandung kan,asyik panas ja. normal ke ya.