Kaki tak bengkak pun

Hi semua, ada tak mommy dkt sini pregnant 39 weeks 1 day tapi kaki tak sembab pun dan hidung tak kembang? Hehe

4 Các câu trả lời

Sy 🤭🤭.. kaki xbengkak, bdn pun mcm biasa..yg besar tang perut. Alhamdulillah, selera sentiasa ada. Jangka 13.10 ni tp takde tanda² lg. Stakat sakit manja² gtu je..mlm² baby gerak,rsa mcm kepala dye dh try nk terjah kuar. Tp gtu lahh.. harap dpermudahkan urusan kita semua..

Saya pun sama. Cuma kalau berdiri lama sgt kaki bengkak tpi lepas rehat duduk2 baring dia kembali normal

saya sis tapi muka ada double chin dah 😂😂😂😂

sama la ,nasib baik kan😂