Waktu subur

Hi semua. Ada soalan. Saya ada download apps flo tu. Then ada beli opk jugak utk tahu wktu subur. But I noticed yg waktu subur dalam apps dgn opk tk tally. Tu normal ke? Cause suppose to be smalam wktu subur ikut apps. But beli check opk tk double line. Help mee....

2 Các câu trả lời

Mmg xkn sama. Sbb apps estimate je bila ovulate. Exact time subur mgkin boleh jd terawal atau terlewat dr tarikh apps. Sbb tu opk lg better. Klu period jenis regular tiap bln boleh la pki apps. Klu x tetap, baik guna opk.

4y trước

I see. Thank you 😅

Apps tu macam robot. Ikut sistem, data apa yg kita masukkan. Waktu subur bergantung pada hormon kita. Tiap2 bulan pun boleh berubah. Opk lebih tepat sebab detect hormon sebenar dalam badan.

4y trước

Thank you 😌😌