33week bau peluh makin kuat

semenjak masuk 30week ke atas ni saya rasa peluh badan semakin lain baunya, bkn bau ketiak masam tu tapi bau lembab 😅😅 kdg rasa tak boleh terima kenapa bau peluh jadi macam ni 🤣

4 Các câu trả lời

Sye pun same sis. Mase start minggu 33 tu bukan ketiak je dah berbau. Bahagian leher dgn ketiak pun makin hitam legam. Kadang rase mcm geli je bile tengok cermin 😭😭. Skrg dah mnggu 37 dah terbiase dgn hitam tu n tiap hari mind set kan diri tu. Anak aku nnti lawa ni. Habis mummy nye makin buruk dgn busuk bile dah nak dekat bersalin 😂😂😂

sama la ngn sya. perubahan hormon. nty lepas beranak atau hbis fasa pantng. akan kembali normal smula. smntara tu blh cuba pakai deodorant yg tkde pewangi. smelly no more n ada lagi satu jenis bedak

2y trước

saya guna tawas tiada guna deodorant 😁

sama sya sis .. musim hujan , yg lain pnya laa kesejukkan .. sya dok depan kipas .. lepas mandi pon berpeloh balik

saya pun mcm tu sis😅😅 kalau boleh semua kipas saya nak monopoli..