Ada tak ibu2 yang sembelit teruk ..nak buang angin pun sakit ? Ada tips x ..sy bersalin cser

Sembelit.bersalim cser

2 Các câu trả lời

dah berapa hari mmy sembelit? jangan biarkan je mmy,risaunya. pergi ke klinik,ataupun farmasi beli ubat lembutkan najis. bagi tau kat farmasi tu ye,mmy bersalin czer dan sbelit. mmy kena makan sayur² hijau,buah². kalau saya² ambil oren dan betik. membuang senang.. minum air kosong secukupnya. tolong jangan sukat minum air,badan tak cukup air mmy..seksa kena sembelit..

Sy beli ubat lawas najis kat farmasi. Jangan paksa sgt kak. Skali haritu 3 hari sy berak bdarah 😮‍💨