Sy bersalin ceazer 2 bulan ni sembelit teruk,da mkn ubt pelembut najis xjalan,ada cara lain x?

Sembelin lepas bersalin

8 Các câu trả lời

kalau ubt pun tak jalan, boleh mkn buah2 yg bantu lancarkan dlm membuang mcm betik or buah naga. kekdg minum kopi juga membantu. puan ada mkn jamu ke?kekdg ada org mkn buah dgn ubat tak jalan, bila anak dh hbis kuning start je mkn jamu lancar membuang.kalau masih berlarutan, puan kne jumpa dr utk consult.

Try minum horlicks, x tau apa kaitan dgn horlicks tp klu sy.. sy prasan horlicks tu membantu kurangkn sembelit

2mo trước

tak silap sbb horlick ada fiber

cuba minum forlax, boleh tanya farmasi

Beli ubat cairkan yak kat klinik/farmasi.

sy minum kopi.. alhamdulillah menjadi

Sis masih pantang mkn ke