Bayi kurang bergerak

Semasa kandungan sya 19 sya dah boleh rasakan gerakkan bayi yg sangat ketara, dan bayi sangat aktif , skrang masuk 21 minggu bayi sya sangat kurang bergerak, adakah ini normal ? Sya risau sangat2 #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Smalh, sy ms 21 22 weeks kemain aktif bgerak. Now 24 weeks susah nk rasa dia gerak pling aktif pun msa subuh2 time kta tgh baring... Kalau duduk or bdiri rasa halus je tu pun kkdg x prsn tu gerakan baby.. Risau nak kira gerakan nanti msok 28 weeks.

2y trước

saya ingat saya je yg jdi macm..sbb risau baby jarang gerak😭😭..masuk 6 bulan jrg nk gerakkk..

Normal. As long dlm sehari tu ada pgerakan.