Rasa nak pitam

Semalam saya buat kerja depan laptop. Tiba2 rasa macam loya, terus pergi tandas. Tapi tak muntah pon. Cuma rasa nak pitam, susah bernafas & hanya teduduk dekat pintu toilet. Gagahkan diri pergi dekat katil, pejam mata sambil istighfar , lepas tu baru rasa okay. Auto rasa nak nangis sbb first time rasa mcm tu😣. Kenapa ye boleh tiba2 jd macam tu? Nk kata hypo tapi sy baru je lepas makan roti & minum susu. #pleasehelp #firstmom #5monspreggy

3 Các câu trả lời

Sye da dua kali jd mcmni. Masa first time kena sye dkt dlm lrt nk pergi keje. Sye panic sampai tgn semua cramp. Then 2nd time kene sye cepat2 makan any gula2 mint n minum air manis sikit lepastu duduk rehat kejap. Baru kurang sikit rasa nk pitam tu.

1y trước

Tak sure tp sbb sye mmg ade gdm. Tp bila makan mints tu dia bantu sye utk relax. Next check up tu sye bgtau doc and doc ckp bila bende cmtu jd takleh panic and doc schedulekan appointment jumpa dgn cardiologist utk tgk ecg normal ke tak.

Maybe hb low. Kalau ada mesin check bp tu cuba sis check. Kalau penat boleh jadi juga. Kalau masih keadaan sama boleh refer doktor ya.

Kemungkinan hb low,tekanan darah rendah/tinggi..