Kosong

Semalam pergi checkup. Bila kira tarikh first period, kandungan nak masuk 5weeks. Tapi semalam scan, dokter cakap kosong. Kantung takde, baby pun takde. Dokter kata, kalau scan atas pun kosong, scan bawah pun tak nampak apa. Hm sedih. Betul ke saya mengandung ? #Anakfirst

31 Các câu trả lời

mybe awl lg sis...scan 2@3 w lg..bykkn berdoa..smoga de rzeki tuk sis

5weeks awe sgt kot.tgu le 10week ke then scan smla.insyaAllah ade tu

sabar sis, awal lagi mungkin. saya 6w pon nampak kntung je huhuhu

Mcm mana tau mengandung?buat test upt sendiri atau dekat ckinic?

5y trước

Tulah. Kena tunggu lagi. Dr pun suruh saya datang balik dalam 2 minggu macam tu. Terima kasih ye sis.

Lebih selamat pergi scan masa 11-12w mcm tu puan

5y trước

Ooo...ok xpe puan..nanti pergi semula....kdg2 sbb awl lg sbb tu xnmpk..doc pon jgnla ckp cmtu kannn

Skrng upt naik double line x? Sis ad buat upt x skrng?

5y trước

Skrg takde. Tapi 15hb haritu saya buat 3upt, tiga² double line. Pastu beli lagi satu clear blue yang digital, pun kata pregnant.

Sy 5 week pun xnampak,,, 10 week baru nmpk

5y trước

Haaahhh sis

tunggu 8 minggu ke atas then repeat scan balik..

9 weeks bru nmpk..

Baru lg tu...