Positive atau negative ?

Semalam pagi sy buat test guna clear blue , naik samar macam ni . Malam tu jugak sy test lagi tapi pakai yang lain , result naik macam evap line . Tadi subuh sy buat pakai brand lain tapi takde satu line pun . Adakah sy positif atau negatif sebenarnya ? Skrg dpo9 cd24 . kalau ikutkan period lg 4hari #firstbaby

Positive atau negative ?
2 Các câu trả lời

Nmpk ada line +ve.. sis tunggu delay period nnt bole repeat test lg .. gudluck sis.. moga ada rezeki.. doakn sy jg yaa.. Amin

3y trước

Amin 💚🙏🏼🙏🏼

hi nak tanya, awak betul² pregnant tak lepas dpt upt samar² ni? sebab sekarang saya dpt macam ni juga.