Assalamulaikum.lama tak masuk apps ni..maklumlah lepas keguguran ari tu..

Semalam cek upt sbb badan rasa lemah,lps tu nk pitam tgok macam double line tapi samar² sgt...boleh bantu sy u olls nampak double line atau 1line ye..?? Please sbb sy x nk scan awal² fobia lps keguguran...😭

Assalamulaikum.lama tak masuk apps ni..maklumlah lepas keguguran ari tu..
23 Các câu trả lời

Tahniah double line tu. nnti after 2weeks boleh cek lg. Jaga diri ya

samar2 sbb baru lagi tpi pregnant dhtu...moga semuanya baik2

sy pn mcmni . bru 4 hr delay . .smga ada rezeki utk kita ...

awak pantang berapa hari bersama lps miscarriage?

maybe blh try smgu 2 lg...insha Allah ada rzki

macam saya biakan seminggu saya test balik

Try lagi try lagii.. Jgn putus asa..😊

try check balik lepas 2-minggu

try check lepas 1minggu

cubaa lagi 2 minggu