Preloved barubaruan and baby boy stuffs

Selling my Son's preloved clothings and stuffs 1 baby bag (once used) 1 pranela 2 bottles 2 milk containers 2 ziplock (malalaki) 6 pajamas 6 bonettes 4 pair botties 1 swaddle 4 longsleeves 4 with sleeves 5 sleeveless 8 onesies 2 whitening soaps 1 preloved binder Pag may makita pa ako pwde ko idagdag hindi lang po yan. FREE SHIPPING NA PO NATIONWIDE PRICE: 800 Pwde meet up Roces avenue, Fisher mall q ave, amoranto Payment first po via Gcash Bpi transfer

Preloved barubaruan and baby boy stuffs
1 Trả lời

avail papo?

4y trước

If sure buyer po pamessage nlng po ako sa fb ko Joanna Bers. 09104155279