Hai bakal2 mummy semua.. nak tnya, sy pregnt dlm 5weeks mcm tu, normal x klu kluar spotting sikit, xbyk.. tp dlm 2@3 kali mcm tu...tp xkerap ,selang

Seli.. dan mmg normal ke kita rasa kejang je d sekitar bawah perut.. jgn kecam ye☺️☺️#firstbaby

14 Các câu trả lời

baik bawa p hospital,sy pun mcm tu jg,last2 sy keguguran,bru je balik dri hospital dua mlm

doctor sy bgtaw spotting semasa pregnant is NOT NORMAL. sila ke hospital secepat mungkin

Better jumpa doktor dan bagitahu semasa check up

normal. kalau keluar banyak jumpa doktor

4y trước

mcm sy la..5 weeks kluar spotting..ckit2 je..n bru ni g cek doktr, bimbng jugk kn. alhamdulillah kndungn ok..doc pesn klu drh byk bru jumpa doc. 😊