Ujian Kehamilan

Lepas maghrib saya tengok balik upt yang saya test pagi tadi ..macam makin jelas tapi saya tak berapa pasti 🥺 Macam ni positive ke ? #pejuang_garisDua

Ujian Kehamilan
5 Các câu trả lời

sis try lg nanti .. takot line wap , kali ni try trus tnggu 5-10 minit jangan biar lama2 bru tengok .. sy pon mcm sis hari tu , test subuh tk tngok betul2 ingat ada satu line je , tru buang dlm plastik sampah , tergerak hati tngahari tngok balik double line .. trus petang tu check balik .. Alhamdulillah memang double line , cuma hcg belum ckup tinggi .. sy doa semoga sis ada rezki .. aamiin

3y trước

Okey baik... thank you sis ☺️❤️ Aaminn mudah-mudahan🤲🏻

sis klau nk cek upt . awal pagi bru bgun , kncing prtma buang dlu then sis tahan kencing bilas mis v bru ambil kencing tgh2 . untuk cek upt. sbb awal pgi pnya kncing yg kita ble tau positif

3y trước

wlcm sis

positive sis. saya Hari tu pun Sama satu line jelas, satu line tak jelas. sis boleh pergi klinik check 🥰

3y trước

Mudah-mudahan betul2 positif 🤲🏻

Try lg sis..moga ada rezeki

3y trước

Okey baik..terima ksih ye ☺️ Moga ada rezeki nanti

positif