Dah ada bunyi jantung

Selepas bleeding masa minggu ke 5, tadi scan dah nampak janin dan dengar bunyi jantung.. alhamdulillah..

Dah ada bunyi jantung
10 Các câu trả lời

Buka je app ni, nmpk status u ni, I cry. Mcm u juga, I bleeding ms mgu ke 5, khmis ni ada app doc swasta. Smga ada keajaiban ada janin dan heartbeat.

awk bleeding tu g hospital emegcy ke tuk doc cek? ke awk santai2 dulu? i xtau lah nk buat apa ni. smlm spotting coklat, hrini ada drh sket

Tahniah sis. Yg ni ultrasound biasa atau TVS ya ☺️ saya pun baru masuk 6w igt nak pergi scan this week

Saya cek 6mgu baru2 ni xda lg hrtbeat/janin even guna tvs

alhamdulillah seronoknya tgk orang nampak janin

bestnyaa🥺 sya bleeding masa 6w n gugur

waa alhamdulillah. beza kita 2 hari je🥰

semoga lancar sampai persalinan sis

doc ckp apa awak? bleeding bnyak ke?

3mo trước

penuh pad x bleeding tu? sy harini 1st time bleeding..tp x pekat laa.. sy risau..tkut..

Transvaginal ke abdomen scan?