Keluar ketulan darah selepas hubungan intim

Selepas 2 hari kering dari period saya bersama suami di sebelah petang. Pada sebelah mlm semasa nk kencing sy tgk ada sedikit lendir kental lekat dekat pantyliner.. lendir nk coklat bercampur darah. Bahaya tak? Sblm ni xpernah pun mcm ni. Risau jgk

Keluar ketulan darah selepas hubungan intim
1 Trả lời

lepasni cuba elakkan bersama 2/3 hari lepas period. saya tak pernah pulak jadi mcm ni. mungkin hormon sis ke sy tak tahu lah. buat masa ni stop bersama dulu dgn suami 4 ke 5 hari tgk darah tu keluar lagi x