Berapa berat mommies naik dulu?

Selamat petang semua🥰 Jom kita share pengalaman masing-masing dalam ni😘 Berapa berat badan mommies naik ya? Min dulu naik 15 kg😭

Berapa berat mommies naik dulu?
379 Các câu trả lời

berat saya naik 2kilo je.. alahan kuat semasa mengandung bby first

Preggy skrg naik 15kg...arini dh nk masuk OT...doakn semua slmt ye

first pregnancy dulu naik 8 kg 2nd preggy 27minggu dah naik 7 kg

sya sblum mngndung 49..dah mngndung brat sya naik sikit jak 55kg

buat buku berat 72 kg skrng bru 23 week berat 74 2kg je naik😅

Saya anak pertama naik dlm 8kg dan anak ke dua ini naik 5kg je.

Berat maintain jugak tak naik2 tp turun dah masuk 9 bulan 😅

awal pregnant 36, sblm bersalin naik 54, sbulan pantang 41😁

Last preggy naik 6.5kg je. Tp baby keluar besar dari yg lain.

13kg..sblm pregnant 48kg..sblm bersalin 61kg..skrg 50kg 😂