Bertanya

Selamat pagi Hai mommy Adakah normal nyeri payudara 2 minggu sbl period dan 2 hri selepas period masih lgi sakit. Nyeri smpai bahagian ketiak smpai ke belakang pdhal period dh 2 hri lepas hbi Tpi msih lgi skit

3 Các câu trả lời

boleh tak kita test hamil kalau belum lewat period..sebab sy alah dengan bau..

maaf puan saya kurang psti ttg ini dan tidak pnh mengalaminya #TAPsupermoms

Normal. Sy pun macam tu. Tanda2 hormon progestron tengah tinggi