boleh bagi. pengalaman bersalin awal sebab baby kecik

selalunya kandungan yang. ke berapa minggu dokter suruh induce ye? skg dh masuk 36 week. #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

5 Các câu trả lời

saya baru 2 bulan bersalin , serah diri awal 36w kat hospital juga sebab baby kecik ... doc suruh induce 37w , esoknya nk induce tu saya buat squat + jalan satu wad ... malam terus bersalinn tanpa induce .. ni anak kedua ..anak pertama induce sbb baby kecik juga ... mmg kalau baby kecik doc akan induce sis hehe

Saya ank second scan kecik kne induce .. padahal masatu dtg hos sbb ada app pakar, kne tahan wad.. tp baby kluar ok je berat 2.68kg 37w 5d ...

Sy anak first dlu kena induce masa 37weeks+. Sbb baby kecik atau nama lain dia IUGR.. semoga dipermudahkn urusan sis bersalin 💪🏻

saya kena bersalin awal masa 37 weeks

Selalu induce atas 37 weeks