Baby dah engage

Selalunya kalau baby dah masuk laluan agak2 dlm minggu ni bersalin ke? Rasa sakit betul kat bawah ni. 😂 letih jugak berjalan. Cuba nak bersenam kot2 boleh ada bukaan cepat tapi letih nauu. Ada tips tak untuk cepatkan bukaan?

2 Các câu trả lời

Tak jugak sis. Baby boleh engage seawal 36weeks. Bersalin tu bila baby ready nak keluar baru dia keluar.

tak jugak. takde tips. dia akan bersalin bila rasa nak bersalin 😆

10mo trước

hahahaha yeeee. kita haritu hari2 jalan pusing taman, bercangkung berus lantai, mcm2 senaman buat. tak jugak buka jalan 😂 nak jugak Keluar 39w3d. doa tak overdue sudahh