13 mggu ada GDM

Seksa la sejak ada kencing manis ni makan ubat kencing manis cucuk insulin jadi tak lalu makan muntah lepas makan,nak makan vitamin 3 serangkai pn xlalu lepastu pukul 3 @ 4 pagi perut masuk angin kadang2 lapaq tak sangka😭😭😭 paling seksa nak kena buat BSP seminggu sekali.. pagi ni jenuh tahan sakit perut angin masuk padahal semalam makan pukul 8mlm takut makan awal sakit perut dah pagi ni nak kena cek BSP tak pasai pula perut masuk angin pulak😫 esok nak ngadu kat doktor risau kena marah sbb pernah miss 2 hari xmakan ubat n cucuk insulin😅 sabaq jela kalau kencing manis koi naik 😅 huhu

3 Các câu trả lời

Boleh sye taw sis mnum air gula start dri kndungan bpe week?

2y trước

Aamiin ya Rabbal Alamin 🤲