First trimester

Sekarang sy pregnant 7 minggu 4 hari, normal ke perut tak membesar? Risau pula sebab takde selera makan, muntah je. Makan nasi kurang, banyak makan buah je.

20 Các câu trả lời

first trimester sis...memang belum membesar pun...masuk trimester ke2 nanti baru nampak tu

5y trước

Okayyy sis 😬

7 minggu masih kantung lagi. Pembawakkan baby tu. Alahan pada tri 1 mmg biasa.

Awal lg. Sy start 17w perut membesar. Sblm tu perut nmpk buncit biasa je.

5y trước

Haha...sama...semua tanya baby bump mana??17w3d...yg penting baby sihat.

sy 5bln pun xnampak sgt lagi perut sis

I dah 9w 5d still tk nmpk lagi

Thank you semua 🤗

Normal sis.

Normal sis

Normal

K