Ada X mommy 32 week tapi rajin memasak macam2 terutama kuih

Sekarang saya 32 week tapi rajin memasak macam2 terutama buat kuih dan masih bekerja sebagai salesgirl motor cuti cuma sehari je balik pukul 7 mlm tp x rehat balik masak dan buat kuih karipap,donut,kek setiap hari mesti ada benda nk buat ..masak biasa itu semestinya..scan haritu baby lelaki..pukul 12 mlm baru tido ..kalau kita kurang rehat ada menganggu perkembangan baby ke? Sbb saya kalau ada yg teringin lebih suka masak sendiri daripada beli

2 Các câu trả lời

you know your body puan. boleh buat apa apa activity asalkan tak melampaui had kita. kena seimbang semuanya.