Hi mummy..

Sekarang dah 38 minggu 1 hari.dah scan ke pakar o&g normal ke berat baby 2.9kg? Sebelum ni scan kk 2.2kg..

2 Các câu trả lời

Normal sis. Mesin scan pun ada average error dia. Mcm sy 37w5d dh 3.3kg +-448g

kalau dr tak cakap apa apa, normal.

1y trước

iye la...nurse siap datang rumah bebel2..sambil ukur perut siap bising2 cakap xsayang baby la,xbagi makan la.huhu..doc hospital jugak yg faham cakap dah mak kecik berat pun 50kg je siap cakap air ketuban ok semua ok.huhu. sib baik dah 38wk xpayah sangat nak p klinik desa dah kalau x balik klinik je rasa murung😂