Kerap batuk

Sekarang da 23W tp kerap sangat gatal tekak ni. Kdg risau baby. Bile bace info ramai kate baby xrase pon bile kite batuk. Tp tula gatal sgt tekaknye. Minum air pon smpi dah nk senak sbb kerap minum nk bg lega. Ade tips lain ke? Sy klu bole xnk mkan ubat pil#firstmom

1 Trả lời

boleh pergi klinik, nanti doktor bg ubat batuk dos yang sesuai untuk ibu mengandung. kalau sy time batuk, suka minum honey lemon suam.