Normal ka? Tolong ada jawab st kawan2. Atau alami yang sama

Sekarang 7w2d. Sebelum ni ada rasa tak larat, mual2, sakit2 sendi, sakit puting. Tapi sekarang tak dah macam sebelum. Normal ka? Mggu lepas scan 6w3d tak nampak sangat, tapi ada la jugak nampak kelip2 tu doc kata. Lagi 2mggu scan semula. Semoga baby saya membersar dengan sihat. Saya positif mungkin rezeki saya dipermudahkan tak ada alahan.

3 Các câu trả lời

Cam sy larh 2 kali preggy takde alahan langsung.. Lapar manjang.. Family semua pelik bab makan lalu aje sikit pon takde rasa mual... Tp kdg ghisau & tak caya betul ker aku preggy.. Bila check up, scan Alhamdulillah bby membesar dgn sihat.. Tp dh trimester 3 sy kena allergic 1 badan naik ruam gatal.. Mcm² ikhtiar takmau hilang...Lepas bersalin trs hilang allergic tu😅

Masa first preg dulu dah masuk 2 bulan baru sy muntah2.. Dah 4 tahun anak sy tu. Skrg preg 2nd baru 5w n belum ada muntah jugak.

normal je alahan on off time pregnant 😄

1mo trước

yaa betul, saya pun on off alahan