Bersalin kampung

Sekarang 34week, nak tnya berapa week yang sesuai untuk saya patut bersedia balik kampung ye ? Duduk di johor , kampung di lenggeng,n9 . Boleh share tak mummy2

1 Trả lời

1st mom ke? semua bgantung pd kesihatan awk. klu kerja..usually ambil unpaid leave 38w smpai due date. klu awk hw bila2 awk blh balik. tapi make sure inform misi yg awk nk bsalin di hsptl lain supaya awk blh smbung checkup di kk sana smpai bsalin