Normal tak rutin pergerakan anak tak sama?

Sekarang 34w, normal tak kalau kebiasaan pukul 7-8pagi dia dah gerak. Pukul 9 start kira dia gerak. Tapi kadang kadang 3-4pagi perut mengeras tapi anak bergerak aktif sampai ke subuh lepastu waktu kebiasaan dia patut gerak tapi dia x gerak. Maybe tidur. So start kira dia gerak jadi lewat. Pukul 11-12 baru dia gerak . Normal x?

1 Trả lời

Sy mcm sy tuari sis pkul 4/5pg dia aktif pkul 7/8pun start pkul 9 dia slow. Tp sy suka kacau2 dia maksudnya sy usik2 perut . Minum air sejuk . Mkn benda manis (under control) baru dia aktif