Chromosome test / nipt disarankan oleh doctor atas sebab apa ya?

Sekadar nk check down syndrome atau ada sebab lain? Doctor advise buat nipt tapi tak explain apa2 sebab nk cepat ramai patient

2 Các câu trả lời

Macam saya doctor advise buat sebab 3 kali miscarriage.. dan ada polycythemia vera. Detect masa 9weeks nak buka buku pink. Bagus buat nipt test ni awak tapi make sure survey harga dulu hospital & klinik swasta lain2 harganya.

Selalunya doktor akan advise untuk high risk pregnancy