Normal ke dah tak rasa selesa dam seronok bila bersama dgn suami? 😭 Saya dah 36 weeks

Sekadar curious #firstmom

3 Các câu trả lời

tak selesa sebab perut besar tu biasa la. tak seronok tu mungkin hormon yg buat kita rasa tak seronok. kalau kesian dekat suami, cari la posisi yg paling awak selesa.

mengiring meringan kan beban perut ketika bersama.insyaallah